Ravintola Nokka käyttää vain parhaita kotimaisia laaturaaka-aineita. Myönnämme V.I.P.-sertifikaatin (Very Important Producer) valikoiduille kotimaisille ruokatuottajille. Tämä on tunnustus tinkimättömästä työstä suomalaisen gastronomian ja ruokatuotannon edistämiseksi. V.I.P. -tuottajiemme raaka-aineet ovat ensiluokkaisia ja tunnemme tuottajat sekä tuotantomenetelmät ja -olosuhteet henkilökohtaisesti.

Tuottajayhteistyö alkoi aikoinaan Sallan villiporosta, Alhopakan ankoista ja Bovikin karitsoista. Yhä kasvava ja lähenevä yhteistyö on tuonut matkan varrella uusia kumppaneita, joiden avulla Ravintola Nokassa pystytään tuottamaan asiakkaille ympäri vuoden aitoja kokemuksia.

TUTUSTU TUOTTAJIIMME

AHLBERG

Ahlbergin puutarhalla on syvät juuret hyötykasvien viljelijänä. 

BOVIK

Tilan tuotevalikoimaan kuuluvat karitsan- ja kyytönliha, lihajalosteet sekä villasta ja vuodista valmistetut oheistuotteet.

BOSGÅRD

Bosgård on erikoistunut tuottamaan Charolais rotuista luomu luonnonlaidunlihaa. Kartanolla on tilakauppa, ravintola sekä 3 luontopolkua jonka varrella voi tutustua tilan toimintaan.

GOBBAS GÅRD

Kasvatamme viljaa, öljykasveja, suomalaista härkäpapua sekä erikoisperunalajikkeita.

GÅRDSKULLA

Gårdskullan kartanossa tuotetaan mureaa ja herkullista lihaa, sekä makkaraa.

HAMPPUFARMI

HamppuFarmi tuottaajalostaa kotimaisesta öljyhampusta elintarvikkeita. Siemenet, rouheet, kuoritut, hamppusnacks, makurouheet, suklaat. nämä kaikki kotimaisesta hampusta.

HERRAKUNNAN LAMMAS

Myymme tuoretta karitsanlihaa ympäri vuoden. Sesonkituotteina meiltä saa myös laidunvasikkaa ja laitumella kasvanutta kesäpossua.

HELSINGIN MEIJERILIIKE

Helsingin seudun ainoa meijeri valmistaa valtavirrasta poikkeavia maitotuotteita perinteitä kunnioittaen.

JÄRKI SÄRKI

Järki Särki on hyvää sellaisenaan, vaikka leivän päällä, mutta se taipuu myös monenlaiseen ruuanlaittoon.

KALAPUULA

Olemme keskittyneet muikun pyyntiin. Toimitamme myös muikun mätiä – oikeaan aikaan talteenotetussa ja
käsitellyssä mädissä on oikea väri ja maku. Muikun lisäksi toimitamme myös muuta kalaa sesonkien mukaan. Meillä on hallussa katkeamaton kylmäketju: kalastus, jäähdytys, perkaus, pakkaus ja toimitus 

asiakkaalle.

KEMIÖN MYLLY

Kaikki jauhomme on valmistettu ilman mitään lisäaineita. Toimitus myllylle tulee pääosin aivan lähialueelta. Maan paras erikoiskarkea ruis löytyy vain meiltä ja myös luomuna! Erikoisgrahamjauhomme on ainutlaatuinen täysjyvävehnäsekoitus, suoraan leipoutuva, vain Kemiön Myllystä!

KIRKKONUMMEN MEHILÄISTUOTE

Tarhaamme mehiläisiä läntisellä Uudellamaalla Kirkkonummen, Siuntion, Inkoon ja Lohjan maaseudulla.

KOHONEN FARM

Mangalitza on yksi maailman kolmesta sikarodusta, jonka liha marmoroituu kasvun myötä. Sen on kuvailtu olevan ”Kobe beef of pork”. Salaisuus piilee sen laardissa, jota hyvällä syyllä voi kutsua valkeaksi kullaksi.

KONTIO MEHU

Marjojen jalostaminen innovatiivisiksi, kuluttaja- ja asiakaslähöisiksi tuotteiksi on “sydänasia”, jota toteutetaan tänä päivänä perheyritysmuotoisesti.

LAIDUN HEREFORD

Laidun Herefordin tuotteista löytyvät nirsompaankin makuun herkulliset naudanlihat, kuten; sisäfilepihvi, t-luupihvi, mureutettu entercote -ja lehtipihvi, paahtopaisti, ripsiliha sekä naudan jauheliha, makkara ja säilyketuotteet.

LEPAAN VIINITILA

Lepaan viinitila on mukava päiväretkikohde, noin tunnin matkan päässä Helsingistä ja Tampereelta. Oman tilan tuotteiden ohella viini- ja puutarhamyymälän tuotevalikoimassa suositaan paikallisten tuottajien tuotteita ja tuotantoa.

MUOHIJÄRVEN HERKKUJUUSTOLA

Herkkujuustolalla jalostetaan vahvalla ammatti-
taidolla, perinteitä kunnioittaen suomalaisesta
maidosta aitoja, herkullisia erikoisjuustoja.

MÄTITALO TMI

Tuotteisiimme käytämme aina Suomessa kasvatettuja tai luonnosta pyydettyjä kaloja ja niiden mätejä.

PELTOLAN JUUSTOLA

Peltolan Juustola (Milk In Oy) toimii Pohjois-Savossa Suonenjoella. Yrityksemme päätuote on Peltolan Blue -sinihomejuusto. Lisäksi valmistamme kirnuvoita, jäätelöitä sekä sorbetteja ravintola-asiakkaille.

PIIPANOJA

Olemme erikoistuneet kylmäsavustettujen kalatuotteiden valmistukseen. Säännöllisesti saatavissa olevia tuotteitamme ovat kylmäsavustettu kirjolohi, silakka, siika ja lohi. Satunnaisesti ja tilauksesta saatavilla on myös kylmäsavustettua mätiä ja haukea. Myös särkikaloista saa kylmäsavustamalla suussa sulavia herkkuja.

PURUVEDEN MUIKKU

Puruveden muikun ominaispiirteet syntyvät Puruveden kirkkaan ja puhtaan  veden tuloksena: kylkien kirkas hopeisuus, pehmeäruotoisuus ja korkea D-vitamiinipitoisuus. Osuuskunnan ammattikalastajat: Auvo Pekkinen pj., Antti Pesonen siht., Jorma Turtiainen hall., Paavo Pekkinen, Pekka Naukkarinen, Jari Hirvonen, Heikki Makkonen, Pasi Kivijärvi, Ossi Turtiainen ja Kimmo Härkänen.

PÄIVÄRINTEEN RUISLASTU

Leipomo Makkolan kylällä, joka valmistaa aitoa ja alkuperäistä Päivärinteen Ruislastua, riihiruisleipää ja kaurakeksejä.

SALLAN VILLIPORO

Pohjois-Sallan paliskunta on siitä erikoinen, että sen alueella poroja ei tarhata eikä ruokita, vaan eläimet tulevat toimeen omillaan. Talvella porot kaivavat tarvitsemansa jäkälän maasta eivätkä kuluta energiaa vaeltamiseen ruoan perässä. Kesän aikana poro syö jopa yli 300 erilaista kasvia. Näin ollen liha on maukasta ja terveellistä. 

SALONIEMEN JUUSTOLA

Kypsytetyt goudajuustot, erilailla maustetut vetat, jugurtit ja raakamaito. Kaikki tuotteemme valmistetaan oman tilamme Suomen alkuperäislehmien ja -vuohien maidosta.

SIENESTÄ

Ostamme, jalostamme ja myymme suomalaisia metsäsieniä, marjoja sekä muita luonnontuotteita. Lajeina mm. korvasieni, herkku- ja kangastatti, haapa-, karva- ja kangasrousku ja suppilovahvero. Toiminta-alueenamme on Kainuu, Pohjois-Pohjanmaa ja Pohjois-savo.

SMAKBYN TISLAAMO

Smakbyn tislaamossa valmistamme viiniä, liköörejä ja erilaisia hedelmäviinoja. Meillä voit tutustua tuotannon eri vaiheisiin tuoreista hedelmistä aina viileän varastokellarin tynnyreihin saakka. Järjestämme myös opastettuja juomamaistiaisia.

SVARFVARS

Svarfvarsin luomutila Raaseporissa tuottaa ja toimittaa luomu- ja biodynaamisia elintarvikkeita  kouluihin, päiväkoteihin ja ravintoloihin pääkaupunkiseudulla ja läntisellä Uudellamaalla. Myymme sekä itse kasvattamiamme että muiden kotimaisten luomutuottajien tuotteita, ja tuomme maahan erilaisia luomutuotteita.

TUOMAAN KALATUKKU

Aina tuoretta kalaa. Pyyntituoretta kotimaista ja ulkomaista kalaa, savupöntöstä höyryävää savukalaa sekä äyriäisiä ja sillejä.

VILTGÅRDEN

Kotimaista riistaa saatavilla ympäri vuoden. Tuotteemme toimitetaan pakasteena kotiovellesi. Kaikki tuotteemme ovat lähtökohtaisesti verkkokaupassa. Noudot Viltgårdenista vain etukäteen sovitusti.

WANHANTUVAN ANKKALA

Tuotamme suoramyyntiin ankanlihaa.Tilaltamme saat puhdasta ja maukasta ankanlihaa pakasteena.Meiltä myös esikuivatettua säilöheinää sekä kauraa.